bediening

Naast de keuze voor het type zonwering heeft u ook een ruime keuze bedieningsmogelijkheden. Wenst u handmatige of elektrische bediening? Ook het aansturen via smartphone of tablet behoort tot de hedendaagse mogelijkheden. Of wilt u uw zonweringsproduct automatisch laten afstemmen op het weertype door middel van sensoren? Maak voor uzelf de afweging of uw voorkeur uitgaat naar een voordelige prijs of dat u gemak en luxe belangrijker vindt. Houdt bij deze afweging rekening met het feit dat zonweringsproducten een lange levensduur heeft.


Elektrische bediening zonwering

Draadloos

Uw product is voorzien van een motor en kan, op afstand, worden bediend. Denk hierbij aan een hand- of wandzender in de nabijheid van uw zonweringsproduct of via apps, waarbij u ook op grote afstand uw product(-en) kan bedienen. Als aanvulling kunt u uw product automatisch laten bedienen op het weertype door middel van sensoren zoals een zon- en/of windmeter. 

Bedraad

Uw product is voorzien van een motor en kan worden  bediend met een (sleutel)schakelaar met een bedrade verbinding in de nabijheid van uw product. Dit betekent dat er voeding aanwezig dient te zijn voor het product én voor de bediening. Ieder product heeft een eigen schakelaar waarbij u de schakelaar ingedrukt dient te houden totdat het product de gewenste positie heeft bereikt.

 

Zonne-energie

Rolluiken en ritzscreens kunnen voorzien worden van een zonnepaneel. Dit zonnepaneel zorgt ervoor dat de energie wordt opgeslagen en u het product middels een draadloze afstandsbediening kunt bedienen. Het voordeel is dat we geen stroomkabel nodig hebben voor het product en u energie bespaart.Bedien uw rolluik, garagedeur, raamdecoratie óf zonnescherm elektrisch en op afstand

Somfy, draadloze bediening, smartphone, technologie, connexxoon, tahoma, app bediening zonwering, solis, zonwering amsterdam, smart home amsterdam

Dankzij nieuwe technologieën en ontwikkelingen is het tegenwoordig mogelijk om uw zonwering te bedienen middels smartphone en/of tablet. Maar dat is niet het enige; u kunt ook andere producten van verschillende merken bedienen met de technologie van SomfyÒ. U kunt uw producten, uiteenlopend van knikarmscherm tot rolluik, vanuit huis en op (grote) afstand bedienen. Wat te denken van een tijdsklok,  uitbreiden met camera’s, sensoren en scenario's instellen? Ook dat behoort tot de hedendaagse mogelijkheden. 

Bekijk deze pagina of neem contact op voor het inwinnen van advies;  wij informeren u graag over de mogelijkheden.


Handmatig

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een zonweringsproduct zonder motor (afhankelijk van de maten) en uw product handmatig bedienen door middel van een bandopwinder, staaldraadwindwerk met trekkrachtslinger óf een oogwindwerk met draaistang.

Downloads Somfy

Download
Somfy zonwering draadloos.pdf
Adobe Acrobat document 3.1 MB
Download
Somfy rolluiken draadloos.pdf
Adobe Acrobat document 2.2 MB
Download
Somfy garagedeuren draadloos.pdf
Adobe Acrobat document 1.3 MB
Download
TaHoma switch_Brochure_NL-VL_08.pdf
Adobe Acrobat document 6.3 MB

Laat u adviseren door Solis

Er zijn tal van mogelijkheden omtrent de bediening van uw zonweringsproduct. Om u te helpen in het maken van uw keuze adviseren wij u graag.