Buitenleven > Overkappingen

Met een terrasoverkapping geniet u langer van het buitenleven. Met een overkapping of serre creëer je bovendien een extra leefruimte.

Wij bieden een ruim assortiment en u kunt uw overkapping naar wens uitbreiden met verschillende opties. Kwalitatieve veranda's en tuinkamers, zodat u ieder seizoen geniet van het buitenleven! 

buitenleven, verano, overkapping, terrasoverkapping, serre, veranda, tuinkamer, haarlemmermeer, zonwering buiten, solis zonwering
Overkapping

Buitenleven > Windschermen

Met een windscherm voelt de temperatuur aangenamer aan, zodat u langer en vaker van het buitenleven kunt genieten. Bekijk nu ons unieke elektrische windscherm.

 

Combineer uw producten met overkappingen, schuttingen en/of zonwering. Zo kunt u alles tot in de puntjes op elkaar kan afstemmen.

horecascherm, horeca zonwering, horeca windscherm, windscherm, verano, buitenleven, haarlemmermeer, zonwering buiten, solis zonwering, elektrisch windscherm, windscherm aan zee
Windschermen voor tuin, terras en horecagelegenheid

Buitenleven > Schuttingen

Met een schutting zorgt u voor privacy en afscheiding van uw tuin of terras. Wenst u geen lichtverlies of is extra privacy niet nodig? Met de unieke lamelschutting bepaalt u zelf de lichtinval.  

 

 

Combineer uw producten met overkappingen, windschermen en/of zonwering. Zo kunt u alles tot in de puntjes op elkaar afstemmen.

schutting, tuinafscheiding, tuinscheiding, verano, lamellen, buitenleven, haarlemmermeer, zonwering buiten, solis zonwering
Schuttingen

Buitenleven > Glaswanden

Creëer met glaswanden een complete, beschutte ruimte.

Geschikt voor balkon, overkapping of als toepassing om ruimten binnen- of buitenshuis af te sluiten.

 

Er is keuze uit vaste glasafdichtingen, schuifpuien, schuifwanden en vouwwanden.

glaswanden, overkapping, tuinkamer, veranda, serre, glasafdichting, schuifpui, schuifwanden, vouwwanden, buitenleven, haarlemmermeer, verano, zonwering buiten, solis zonwering
Glaswanden

Buitenleven > Sèrrezonwering

Met een veranda of serre geniet u ieder seizoen van extra leefruimte én het buitenleven.

Op warme, zonnige dagen heeft u wellicht behoefte om de zon uit uw tuinkamer te weren. Dan is sèrre- of verandazonwering uitermate geschikt.

Er zijn diverse mogelijkheden voor bestaande en nieuwe overkappingen.

terrasoverkapping, veranda, serre, tuinkamer, tuinoverkapping, overkapping, zonwering buiten, zonwering haarlemmermeer, zonwering haarlem
Sèrrezonwering binnen- of buitenzijde

Buitenleven > Garagedeuren

De garagedeuren zorgen voor een veilige afsluiting, besparen ruimte en hebben een isolerende werking.

Standaard voorzien van vingerknel- en veerbreukbeveiliging. Een elektrische garagedeur is daarnaast standaard voorzien van optilbeveiliging en obstakeldetectie. Ook het wisselen van een oude garagedeur behoort tot de mogelijkheden.

Een rolpoort is een sterke, veilige en praktische oplossing om grotere oppervlakten zoals grote deuren en ramen af te sluiten. Maar kan ook dienen als alternatief voor een garagedeur. 

rolpoort, garagedeur, garage, verano,buitenleven, haarlemmermeer, verano, zonwering buiten, solis zonwering, rolluiken haarlemmermeer, rolluiken
Garagedeuren en rolpoorten

Zonwering, windschermen en overkappingen voor uw horeca terras

Als ondernemer kunt u met uw terras extra omzet en exposure genereren. Om flexibel in te kunnen spelen op de weersomstandigheden is het creëren van schaduw of juist meer zonnewarmte van belang. U wilt tenslotte dat uw gasten er comfortabel bij zitten. Met ons assortiment windschermen, zonwering en overkappingen bieden wij voor iedere ondernemer een passende oplossing. Wij komen graag vrijblijvend langs om u te adviseren en de mogelijkheden te bespreken. Onder treft u een selectie van de mogelijkheden. 


Wenst u graag persoonlijk contact?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk.

Of u nu aanvullende vragen heeft, een vrijblijvend adviesgesprek wilt aanvragen óf direct een prijsopgave wenst te ontvangen; wij staan u graag te woord! Neem contact op middels 020 331 1039 óf laat uw telefoonnummer achter en Michelle neemt, binnen twee werkdagen, contact met u op.