Insectenwering

Zorgeloos van de zon genieten? Als het zomer is dan wil iedereen graag zijn ramen en deuren openzetten. Maar in ruil daarvoor wil niemand insecten en beesten naar binnen laten. Er zijn diverse diervriendelijke oplossingen mogelijk om insecten buiten te houden en vrijwel voor alle type ramen en deuren geschikt. Zo gaan wij te werk:

 

 

1. Beslis welke hor(deur) goed bij u past.

Bekijk de prijzen en mogelijkheden op de website van Unilex.

Orienteer welke stijl en optie goed bij u past.

 

2. Horren laten inmeten door een specialist van Solis.

Inmeten is precisiewerk. Neem hiervoor contact op met Solis door te bellen of via ons contactformulier. Wij komen bij u inmeten tegen een eenmalig bedrag van €69.50. Wanneer u hierna akkoord gaat met de gemaakte offerte trekken wij de €69.50 van het totaalbedrag af. (Alleen bij bedragen boven de €500, dit kan ook in combinatie met zonwering)

 

3. Wij nemen de montage voor u uit handen.

Wij bestellen de juiste producten in de juiste maten bij Unilux. Vervolgens maken wij een afspraak voor montage. Het is van groot belang dat de horren perfect geïnstalleerd worden, zodat insecten worden buitengehouden maar u wel soepel de ramen en deuren open kunt zetten. Hierin kunt u op Solis vertrouwen.

 


insectenwering, plissé hordeur, hor, zonwering haarlem, zonwering haarlemmermeer, zonwering amsterdam, horren
Plisséhordeur Plisséfit easy

De plisséhordeur is uitermate geschikt voor grote openingen, zoals een schuifpui. 

De hordeur is afgewerkt met decoratief, geplisseerd insectengaas.

Het gevouwen gaas is niet alleen fraai, maar ook goed zichtbaar.

Ongelukjes zullen daardoor minder voorkomen. Kan gemonteerd worden op diverse manieren; samen met u kijken we naar de meest geschikte oplossing.

 


insectenwering, plissé hordeur, hor, zonwering haarlem, zonwering haarlemmermeer, zonwering amsterdam, horren, inzethor
Inzethor

Een inzethor is de meest eenvoudige oplossing voor draaikiepramen.

De hor is vervaardigd van aluminium. Door de diverse profieldieptes en bevestigingssystemen past dit systeem nagenoeg in ieder kozijn - zowel binnen als buiten. Bovendien hoeft er niet in het kozijn geschroefd of geboord te worden.


insectenwering, plissé hordeur, hor, zonwering haarlem, zonwering haarlemmermeer, zonwering amsterdam, horren, rolhor
Rolhor

Een compacte hor dat vrijwel in of op elk raam past. Kan gemonteerd worden op diverse manieren; samen met u kijken we naar de meest geschikte oplossing.

 

De hor is voorzien van een veerrem waardoor bij het openen van de hor de onderlat langzaam omhoog rolt. De raamrolhor is eenvoudig te bedienen met een handgreep. 

 


screens, zonwering buiten, zonwering haarlem, zonwering haarlemmermeer, insectenwering, ritzscreen, zonwering amsterdam, solis, solis zonwering
Ritsscreen

Een ritsscreen is zonwering én insectenwering in één.

De constructie is vergelijkbaar met die van een rolluik, het doek glijdt tussen twee geleiders verticaal naar beneden. De geleiders zijn voorzien van een rits, hierdoor is het doek geheel gesloten. U kunt wel naar buiten kijken, maar passanten kunnen niet naar binnen kijken. U profiteert van zonwering, insectenwering en privacy.

 

Meer informatie over screens met ritsgeleiding vindt u op de pagina screens.


Download
Productfolder Unilux
unilux-horren-amsterdam.pdf
Adobe Acrobat document 1.2 MB
Download
Folder horren_1.pdf
Adobe Acrobat document 2.2 MB

Insectenwering Haarlemmermeer en Amsterdam