Zonwering > Rolluiken

Een rolluik voorkomt hinderlijke zonreflectie in huis en beschermt uw interieur tegen de invloed van zonlicht. Daarnaast beschermt het u tegen inkijk en heeft een rolluik een inbraak vertragende werking. Warmte, kou en geluid worden gereduceerd dankzij de isolerende werking van rolluiken. Wij leveren enkel hoogwaardige, kwalitatieve rolluiken van A-merken binnen de branche.  

rolluik deur, rolluiken, rolluiken haarlem, rolluiken haarlemmermeer, rolluik amsterdam, beveiliging, preventie, solis, zonwering buiten, solis zonwering
Rolluik

Zonwering > Markiezen

Solis is specialist in het fabriceren van markiezen; hierbij is grotendeels sprake van handwerk. Een markies geeft een klassieke uitstraling aan uw woning en biedt bescherming tegen van opzij invallende zon. Standaard is het frame gemaakt van grenenhout met een omkapping van red cedar hout. U kunt er ook voor kiezen om het frame en de omkapping van aluminium te laten maken.

markies, markiezen,  zonwering, solis, markiezen haarlemmermeer, markiezen Haarlem, markiezen amsterdam
Markies

Zonwering > Uitvalscherm

Een uitvalscherm is in het bijzonder geschikt voor toepassingen waar geen vrije doorloop noodzakelijk is. 

Daarnaast is een uitvalscherm goed bestand tegen wind en uitermate geschikt voor appartementen om de laagstaande zon te weren. 

uitvalscherm, valarmscherm,  zonwering, solis, zonweerder, zonwering haarlemmermeer, zonwering haarlem, zonwering amsterdam
Uitvalscherm

Zonwering > Knikarmscherm

Met een knikarmscherm, in de volksmond 'zonnescherm', kunt u veel schaduw creëren en is in tegenstelling tot een uitvalscherm een vrije doorloop mogelijk. Een knikarmscherm zorgt voor schaduw binnen- en buitenshuis en heeft een stevige constructie.

Er zijn diverse afmetingen mogelijk alsmede de wijze van montage.

knikarmscherm,  zonweerder, zonwering, solis, zonnescherm, zonwering haarlemmermeer, zonwering haarlem, zonnescherm, zonwering amsterdam, zonwering doek
Knikarmscherm

Zonwering > Screen

Een screen is een zonnescherm dat verticaal langs uw raam beweegt. De constructie is vergelijkbaar met die van een rolluik, het doek glijdt tussen twee geleiders verticaal naar beneden. Hierdoor blijft de vrije doorloop langs uw ramen behouden. Een bijkomend voordeel is dat u wel naar buiten kunt kijken, maar passanten niet naar binnen kunnen kijken. Naast zonwering profiteert u dus ook van een stukje extra privacy.

Screens met ritsgeleiding zijn uitermate geschikt op grote hoogte en daar waar veel wind in het spel is. Met een ritscreen profiteert u eveneens van insectenwering.

screen, zipscreen, ritzscreen, zonwering, zonweerder, solis, zonwering buiten, screen haarlemmermeer, screens haarlem, screens amsterdam
Screen

Zonwering > Buiten jaloezie

Met de uitwendig gemonteerde jaloezieën kunt u naar wens het daglicht reguleren en profiteert u, door de reflectie van de lamellen, eveneens van zonwerende eigenschappen. Dit product leent zich uitstekend voor een levendige architectuur zoals kantoorgebouwen en strak vormgegeven villa's. Indien gewenst kunt u de buitenjaloezie voorzien van geïntegreerde insectenwering.

De lamellen glijden tussen twee geleiders verticaal naar beneden. Hierdoor blijft de vrije doorloop langs uw ramen behouden. Een bijkomend voordeel is dat u de lamellen zo kunt instellen dat u wel naar buiten kan kijken, maar passanten niet naar binnen kunnen kijken. 

buitenjaloezie, aluminium jaloezie, jaloeziën, zonwering, zonweerder, solis, zonwering buiten, zonwering haarlemmermeer, zonwering haarlem, zonwering amsterdam, architectuur zonwering, Solis
Jaloeziën voor buiten

Zonwering > Verandazonwering

Met een veranda of serre geniet u ieder seizoen van extra leefruimte én het buitenleven. Op warme, zonnige dagen heeft u wellicht behoefte om de zon uit uw tuinkamer te weren. Er zijn diverse mogelijkheden voor bestaande en nieuwe overkappingen. Ook voor toepassen op of onder een lichtstraat is verandazonwering uiterst effectief.

terrasoverkapping, veranda, serre, tuinkamer, tuinoverkapping, overkapping, zonwering buiten, verandazonwering haarlemmermeer, verandazonwering haarlem, verandazonwering amsterdam,
Sèrrezonwering binnen- of buitenzijde

Zonwering > Overkapping

Een overkapping biedt een kant & klare oplossing.

De meeste modellen kunt u ook koppelen, waardoor er nog meer ruimte en/of schaduw gecreëerd kan worden. Daarnaast kan een overkapping uitgebreid worden met verlichting, verwarming, glaswanden etc.

Hierdoor creëert u een extra leefruimte. Wenst u enkel een zonwerende functie dan is pergolazonwering ook een optie. Dit product is tevens uitermate geschikt voor de zakelijke markt.

terrasoverkapping, veranda, zonweerder, tuinoverkapping, overkapping, zonwering buiten, overkapping haarlemmermeer, overkapping haarlem, pergola, zonwering horeca, overkapping amsterdam
Overkappingen

Zonwering > Bediening

Naast de keuze voor het type zonwering buiten heeft u ook een ruime keuze bedieningsmogelijkheden. Kortweg bestaat er een keuze uit handmatige en elektrische bediening. Tegenwoordig wordt veel gebruik gemaakt van bediening via smartphone of tablet. Maak voor uzelf de afweging of uw voorkeur uitgaat naar een voordelige prijs of dat u gemak en luxe belangrijker vindt. Houdt bij deze afweging rekening met het feit dat zonwering een lange levensduur heeft.Zonwering buiten zorgt voor optimaal genot en bescherming. Daarnaast profiteert u van een lange levensduur. Combineer uw zonnescherm met een bijpassend rolluik, screens of één van onze andere zonwerende producten.

zonwering amsterdam - zonwering haarlemmermeer - zonwering haarlem