Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping biedt u de gelegenheid om gedeeltelijk of geheel vrijstaand een fantastische extra leefruimte te creëren. Haal binnen naar buiten en geniet het hele jaar door van het buitenleven met een op maat gemaakte overkapping. Ideaal voor gevels met een minimale draagkracht of indien u beschikt over een grote tuin en/of (horeca-) terras. U kunt uw product uitbreiden met verlichting, verwarming, zonwering, windschermen, glaswanden en/of screens, zodat u een volwaardige extra ruimte creëert om te genieten met vrienden en/of familie.

Overkapping, veranda of serre? Laat u goed adviseren

Onze terrasoverkappingen en serres zijn voorzien van CE-markering. De CE-markering toont aan dat de producten voldoen aan strenge Europese veiligheidsrichtlijnen. Maak daarom een weloverwogen keuze en kies voor kwaliteit. Producten zonder CE-markering kunnen veiligheidsrisico's met zich meenemen.


Inspiratie van ons assortiment overkappingen, serres en tuinkamers

Productdownloads

Download
Overkappingen Verano
Het gehele assortiment kunt u hier bekijken
Verano_brochure_terrasoverkappingen.pdf
Adobe Acrobat document 7.5 MB

Samenvatting

  • Frame in vele kleuruitvoeringen mogelijk
  • Maatwerk met CE-markering
  • Goed bestand tegen wind
  • Ideaal voor gevels met een zwakke muur, horecaterras en grote terrassen en tuinen
  • Creëren van extra leefruimte
  • Uit te voeren met extra's zoals: verlichting, verwarming, glaswanden en zonwering.


Combinatiemogelijkheden

horeca zonwering, horecaterras, windscherm horeca, windscherm, tuinafscheiding, schutting, solis, zonwering, overkapping, buitenleven, tuin, terras, balkon,

Wij bieden u, naast overkappingen, een compleet assortiment buitenleven producten. Vele producten, zoals screens, aluminium schuttingen en windschermen zijn bijpassend. U kunt dit zelfs uitbreiden met bloem- en vijverbakken. Daarmee creëert u een unieke eigen sfeer en profiteert u van de onderhoudsvrije eigenschappen. 

 

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend adviesgesprek in de showroom. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u een uitgebreide prijsindicatie en kunnen we, indien gewenst, een vrijblijvende inmeet-/adviesafspraak bij u op locatie inplannen om te komen tot een offerte op maat!

Overkappingen Haarlemmermeer en Amsterdam