Raamdecoratie > Jaloezie

Jaloezieën zijn uitermate geschikt om het daglicht te filteren en passen nagenoeg in ieder interieur.

Liever geen geen boor- en schroefgaten? Met het speciale SmartFit frame wordt het product, d.m.v. steuntjes, op het kozijn geklikt.

U heeft de keuze uit aluminium, stoffen en houten jaloezieën. Bij de laatste variant is het mogelijk te kiezen voor een extra brede lamel (50 en 70 mm), waardoor de jaloezie de uitstraling van shutters krijgt.   

Wij bieden ook uitwendig gemonteerde jaloezieën voor buiten. Zie hiervoor de pagina buitenjaloezie.

raamdecoratie, jaloezieën, shutters, verano, raambekleding, binnenzonwering, zonwering binnen, solis zonwering
Jaloezieën

Raamdecoratie > Rolgordijn

Een rolgordijn biedt bescherming tegen laaghangende zon en privacy. Rolgordijnen zijn een praktische vorm van raamdecoratie, maar zijn ook echte sfeermakers. Zeker met de verschillende stoftypen en stofkleuren.

 

Er is ook een variant met twee stoftypen: transparant en niet-transparant. Dit is de Linee Shade. Met Linee Shades kun je lichtinval en inkijk zelf reguleren.

  

raamdecoratie, rolgordijnen, Linee Shades, Duette, plisségordijn, duo rolgordijn, verano, raambekleding, binnenzonwering, zonwering binnen, solis zonwering
Rolgordijnen en Linee Shades

Raamdecoratie > Plisségordijn

Plisségordijnen zijn geschikt voor ieder raamtype. Zelfs voor draai-kiepramen en lichtkoepels. Er is een ruime collectie plisséstoffen van lichtdoorlatend tot volledig verduisterend. Uiteraard kunt u ook kiezen uit de speciale collectie honingraat stoffen.

We bieden ook plissés voor onder uw terrasoverkapping. De stoffen zijn dan voorzien van een waterafstotende

en UV-stabiele coating en daardoor ideaal voor gebruik onder uw terrasoverkapping.

  

raamdecoratie, plisségordijnen, plissé, verano, raambekleding, binnenzonwering, zonwering binnen, solis zonwering
Plisségordijnen

Raamdecoratie > Lamellen

Verticale lamellen zijn weer terug van weggeweest!Geschikt voor alle raamtypen; met name hoge ramen, schuifpuien en openslaande deuren lenen zich goed voor lamellen. Het is functioneel en in een handomdraai bepaald u zelf de lichtinval en mate van privacy.

Er is een ruime collectie aluminium, kunststof en stoffen lamellen. Verano heeft tevens een unieke lijn kunststof lamellen met antibacteriële bescherming. Dit is thuis en voor bedrijven handig, maar zeker bij bedrijven en instellingen waar hygiëne een zeer gevoelige factor is.   

raamdecoratie, lamellen, pvc lamellen, stoffen lamellen, aluminium lamellen, verticale jaloezieën, antibacterieel, verano, raambekleding, binnenzonwering, zonwering binnen, solis zonwering
Verticale lamellen


Wenst u graag persoonlijk contact?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk.

Of u nu aanvullende vragen heeft, een vrijblijvend adviesgesprek wilt aanvragen óf direct een prijsopgave wenst te ontvangen; wij staan u graag te woord! Neem contact op middels 020 331 1039 óf laat uw telefoonnummer achter en Michelle neemt, binnen twee werkdagen, contact met u op. 

Raamdecoratie in woonhuizen en publieke gebouwen dient aan de veiligheidsvoorschriften van de Europese Commissie te voldoen. In omgevingen waar het niet vanzelfsprekend is dat er kinderen tussen de 0 en 42 maanden aanwezig zijn, hoeft de raamdecoratie niet aan de standaard te voldoen. Denk hierbij aan kantoren, fabrieken en laboratoria. Als het niet zeker is, wordt er altijd vanuit gegaan dat het product gebruikt gaat worden in een omgeving waar kinderen zich kunnen bevinden. Voor Verano®, specialist in raamdecoratie, is kindveiligheid topprioriteit. Daar zijn wij als dealer zeer content mee. Zodoende informeren wij u graag.

Wenst u meer informatie? Hier vindt u meer informatie over Child Safe raamdecoratie.

 

Combineer uw buiten zonwering met onze raamdecoratieproducten