veranda zonwering

Optimaal genieten van uw serre, tuinkamer of terrasoverkapping? Zomers kan de temperatuur aardig oplopen.

Om serres, terrasoverkappingen, veranda's en lichtkoepels te beschermen tegen warmte en licht is verandazonwering ontworpen. Er zijn diverse mogelijkheden qua kleuren en vormgeving; laat u inspireren.


Zonwering aan de binnen- of buitenzijde van uw overkapping

verandazonwering, serrezonwering, zonwering overkapping, zonwering lichtkoepel, zonwering amsterdam, zonwering haarlemmermeer, solis

Verandazonwering buitenzijde overkapping

 

Effectief warmte en licht weren. Doordat de zonwering op het glazen dak wordt gemonteerd kan de warmte niet uw veranda, overkapping of serre binnendringen. U regelt zelf de lichtinval en temperatuur d.m.v. een afstandsbediening of schakelaar.

 

De zonwerende doeken worden behandelt tegen vuil en krijgen een waterafstotende laag. Reinigen van het doek is gemakkelijk, maar in gesloten stand blijft uw doek droog opgerold in de cassette. Bang dat u uw zonwering vergeet? U kunt dit product ook combineren met een regensensor, zodat u zeker weet dat het doek tijdig wordt ingerold om een nog langere levensduur te genieten.

Download onderaan de pagina de brochures verandazonwering.

 

verandazonwering, serrezonwering, zonwering overkapping, zonwering lichtkoepel, zonwering amsterdam, zonwering haarlemmermeer, solis

Verandazonwering binnenzijde overkapping

 

U regelt zelf de lichtinval en temperatuur d.m.v. een afstandsbediening of schakelaar.

 

Dit type verandazonwering wordt bevestigd onder uw glazen overkapping. Het zonwerende doek blijft dus altijd droog. Verkrijgbaar in diverse kleuren en een ruime keuze doekkleuren. 

 

 

Download onderaan de pagina de brochures verandazonwering.

verandazonwering, serrezonwering, zonwering overkapping, zonwering lichtkoepel, zonwering amsterdam, zonwering haarlemmermeer, solis, plisségordijn

Terrasoverkappingplissé

 

Dit plisségordijn is speciaal ontworpen voor onder uw glazen overkapping en kan worden bedient middels een handgreep of bedieningsstang. U profiteert van schaduw en minder hitte.

 

De stoffen zijn dan voorzien van een waterafstotende

en UV-stabiele coating en daardoor ideaal voor gebruik onder uw terrasoverkapping.

 

De stoffen zijn verkrijgbaar in de kleuren lichtgrijs en gebroken wit.

Ideaal in combinatie met overkapping Iseo of Garda, maximaal 900 mm breed x 4000 mm hoog (uitval)

 

verandazonwering, serrezonwering, zonwering overkapping, zonwering lichtkoepel, zonwering amsterdam, zonwering haarlemmermeer, solis

Baleinzonwering

 

Een sfeervol gedrapeerd zonwerend doek aan de onderzijde van uw veranda, serre of terrasoverkapping. In tegenstelling tot de meeste andere oplossingen hangt dit doek niet strak gespannen tegen het dak. Dit geeft een unieke en sfeervolle uitstraling. 

 

Het zonwerende doek wordt gemaakt van screendoeken. Hierdoor behoudt u nog wel natuurlijke lichtinval. 

 

De baleinzonwering wordt met de hand bedient middels trekkoord. Er is een ruime keuze doekkleuren. 

 

Download hier de brochure.


Red Dot product design award winnaar vanaf nu te bezichtigen in onze showroom*

Tumba; V642; Verano; zonwering Amsterdam; Pergolazonwering; Horeca zonwering; zwart; zonwering met palen; Solis

Pergolazonwering Tumba is geschikt voor op een veranda, maar ook als zonwering op staanders.

Het systeem is voorzien van een gepatenteerd lockingsmechanisme dat ervoor zorgt dat de voorlijst 'vergrendeld' wordt. Het resultaat: een doek dat er niet alleen perfect uitziet, zonder rimpels of golven, maar ook op zijn best presteert. De zijgeleiders bieden bovendien een superieur afwateringsmanagement. 

 

De V642 Tumba is een zeer veelzijdig, mooi vormgegeven, product voor tuin, overkapping, lichtstraat, dak- of horecaterras.

Klik op de foto óf hier voor uitgebreide productinformatie. *Bezichtigingen op afspraak mogelijk.

Combinatiemogelijkheden

horeca zonwering, horecaterras, windscherm horeca, windscherm, tuinafscheiding, schutting, solis, zonwering, overkapping, buitenleven, tuin, terras, balkon,

Wij bieden u, naast verandazonwering, een compleet assortiment buitenleven producten. Vele producten, zoals overkappingen en lamellendaken zijn bijpassend en/of speciaal voor een bepaald product gemaakt. 

 

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend adviesgesprek in de showroom. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u een uitgebreide prijsindicatie en kunnen we, indien gewenst, een vrijblijvende inmeet-/adviesafspraak bij u op locatie inplannen om te komen tot een offerte op maat!


Download
Verandazonwering Stobag
Veranda.pdf
Adobe Acrobat document 4.0 MB
Download
Kleurenoverzicht doeken Stobag
STOBAG_Collection_Fabrics-Colors_SEU_EN_
Adobe Acrobat document 68.1 MB
Download
Verandazonwering Verano
Verano_brochure_verandazonwering_1.pdf
Adobe Acrobat document 4.8 MB
Download
Kleurenoverzicht acryldoek Verano
verano_collectiebrochure_trend_urban_col
Adobe Acrobat document 2.7 MB