Lamellen

Verticale lamellen zijn terug van weggeweest! Geschikt voor alle raamtypen; met name hoge ramen, schuifpuien en openslaande deuren lenen zich goed voor lamellen. Het is functioneel en in een handomdraai bepaald u zelf de lichtinval en mate van privacy. Er is een ruime collectie aluminium, kunststof en stoffen lamellen. Tevens is er een unieke lijn kunststof lamellen met antibacteriële bescherming. Dit is thuis en voor bedrijven handig, maar zeker bij bedrijven en instellingen waar hygiëne een zeer gevoelige factor is.


raamdecoratie, binnenzonwering, stoffen lamellen, lamellen, verticale lamellen, raambekleding, solis zonwering, verano

Stoffen lamellen

 

Stoffen lamellen geven het interieur een warme uitstraling en behoudt haar functionaliteit door zelf de lichtinval en mate van  privacy te bepalen. De stoffen lamellen zijn beschikbaar in lamelbreedtes van 89 en 127 mm. 

 

Er is een uitgebreide collectie trendkleuren met texturen en transparanties.

 

Samenvatting:

 

 • Geschikt voor alle raamtypen
 • Geschikt voor grote oppervlakten
 • Maatwerk; óók voor schuine zijdes, erkers en togen. 
 • Handmatig of elektrische bediening
 • Vele kleuruitvoeringen en de mogelijkheid kleuren te combineren
 • Brandvertragende stoffen beschikbaar
 • Lichtdoorlatende stoffen mogelijk met speciale alu backing achterzijde om zonlicht te reflecteren en het klimaat te verbeteren.

raamdecoratie, binnenzonwering, pvc lamellen, lamellen, verticale lamellen, aluminium lamellen, antibacteriële lamellen, raambekleding, solis zonwering, verano

PVC lamellen

 

Kunststof lamellen zijn kleurvast, brandvertragend, waterbestendig en gemakkelijk te reinigen. Daardoor is dit product ook prima geschikt voor badkamers en keuken. De unieke lijn kunststof lamellen kunnen worden voorzien van een antibacteriële beschermlaag; de bacteriële besmettingsgraad daalt met 99,9%!

De PVC lamellen zijn beschikbaar in lamelbreedtes van 52, 70, 89 en 127 mm.

 

Aluminium lamellen

 

Met een aluminium lamel reguleert u niet alleen de lichtinval en mate van privacy, maar profiteert u ook van een uitstekende isolerende werking, doordat het product in gesloten stand de zon beter weerkaatst dan andere type lamellen. Hierdoor blijft het zomers binnen heerlijk koel en donker. Dit product is gemakkelijk te reinigen en waterbestendig. U heeft de keuze uit lamellen van 52, 70, en 89 mm. 

 

Samenvatting:

 

 • Geschikt voor alle raamtypen
 • Geschikt voor grote oppervlakten
 • Maatwerk; óók voor schuine zijdes, erkers en togen. 
 • Handmatig of elektrische bediening
 • Vele kleuruitvoeringen en de mogelijkheid kleuren te combineren
 • Antibacteriële lamellen uitermate geschikt voor ziekenhuizen, laboratoria en indien u last heeft van huisstofmijt.

Raamdecoratie in woonhuizen en publieke gebouwen dient aan de veiligheidsvoorschriften van de Europese Commissie te voldoen. In omgevingen waar het niet vanzelfsprekend is dat er kinderen tussen de 0 en 42 maanden aanwezig zijn, hoeft de raamdecoratie niet aan de standaard te voldoen. Denk hierbij aan kantoren, fabrieken en laboratoria. Als het niet zeker is, wordt er altijd vanuit gegaan dat het product gebruikt gaat worden in een omgeving waar kinderen zich kunnen bevinden. Voor Verano®, specialist in raamdecoratie, is kindveiligheid topprioriteit. Daar zijn wij als dealer zeer content mee. Zodoende informeren wij u graag. Wenst u meer informatie? Kijk dan hier.

 


Download
Draadloze bediening van Raamdecoratie.pd
Adobe Acrobat document 8.7 MB
Download
leaflet_pvc_lamelkleuren_52_70_89_en_127
Adobe Acrobat document 1.7 MB
Download
Brochure_Stoffen_lamelkleuren 2019.pdf
Adobe Acrobat document 621.6 KB