Artikelen

Red Dot Product design award winnaar vanaf nu te bezichtigen in onze showroom. Een uniek en mooi vormgegeven systeem dat bescherming biedt tegen zon én regen! Uitermate goed bestand tegen wind en uitstekend geschikt voor liefhebbers van design en strakke vormgeving.

Een rolluik draagt bij aan een verhoogd gevoel van veiligheid. U sluit hiermee ramen en deuren af en als bijkomstigheid is de woning goed geïsoleerd. Maar ook in geval van calamiteit in de woning is het belangrijk dat, omwille van de veiligheid van de bewoners, de woning snel kan worden verlaten en rolluiken de doorgang niet blokkeren. Daarom is deze blog speciale aandacht voor brandveiligheid in combinatie met rolluiken.

In onze hedendaagse wereld zijn apps niet meer weg te denken. Bedien jouw zonwering nu ook middels een handige app, zodat je altijd een afstandsbediening bij de hand hebt. En het mooie is dat u dit dus ook op afstand kunt doen.

Solis zonwering heeft een nieuw product toegevoegd aan het assortiment buitenzonwering: de buitenjaloezie van Alukon.

Het najaar van 2018 is zeer zonnig van start gegaan waardoor we nog heerlijk kunnen genieten van het mooie weer. De dagen worden inmiddels korter en een Nederland zonder druilerige dagen bestaat eigenlijk niet. Om ervoor te zorgen dat je dan ook geniet van een vrolijke sfeer binnenshuis hebben we wat inspiratie voor je opgedaan.