schuttingen

Wilt u langer genieten van het buitenseizoen, zodat u lekker beschut kan genieten van uw tuin, terras of balkon? Gesteld op privacy, maar wenst u geen lichtverlies? Met onze collectie windschermen en schuttingen creëert u zelf, al naar gelang het doel en de wensen, de ideale situatie. En het goede nieuws! De producten zijn alle onderhoudsvrij, duurzaam en te combineren met onze andere buitenleven producten zoals een terrasoverkapping.


Schutting

Een sfeervolle, onderhoudsarme en duurzame afscheiding kan gecreëerd worden met een schutting. Beschermd tegen vervelende weersinvloeden zoals wind, maar ook privacy om ongewenste inkijk te voorkomen.

Solis heeft twee type schuttingen in het assortiment: 

Schutting Tarifa

 

De Tarifa schutting kan gekoppeld worden met een Biarritz windscherm, zodat u een afscheiding van glas en aluminium planken kan creëren. Deze schutting kan gebruikt worden als erfafscheiding of als ruimteverdeler
in uw tuin.

Schutting Martinique

 

Deze schutting is uniek omdat u zelf het design kunt bepalen zoals glas of kantelbare lamellen, waarmee u kunt spelen met licht, wind en (uit-)zicht. Dit product is ook uitstekend te combineren met terrasoverkapping Levanto óf één van de andere overkappingen. Deze schutting kan gebruikt worden als tuinscherm, schutting of balustrade.
Download
Download hier de brochure
Solis assortiment
leaflet_windschermen_en_schuttingennl.pd
Adobe Acrobat document 9.7 MB


Combinatiemogelijkheden

horeca zonwering, horecaterras, windscherm horeca, windscherm, tuinafscheiding, schutting, solis, zonwering, overkapping, buitenleven, tuin, terras, balkon,

Wij bieden u, naast aluminium schuttingen en windschermen, een compleet assortiment buitenleven producten. Vele producten, zoals overkappingen en lamellendaken zijn bijpassend. U kunt dit zelfs uitbreiden met bloem- en vijverbakken. Daarmee creëert u een unieke eigen sfeer en profiteert u van de onderhoudsvrije eigenschappen. 

 

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend adviesgesprek in de showroom. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u een uitgebreide prijsindicatie en kunnen we, indien gewenst, een vrijblijvende inmeet-/adviesafspraak bij u op locatie inplannen om te komen tot een offerte op maat!