windschermen

Wilt u langer genieten van het buitenseizoen, zodat u lekker beschut kan genieten van uw tuin, terras of balkon?

Met onze collectie windschermen en schuttingen creëert u zelf, al naar gelang het doel en de wensen, de ideale situatie. En het goede nieuws! De producten zijn alle onderhoudsvrij, duurzaam en te combineren met onze andere buitenleven producten zoals een terrasoverkapping. Ook ideaal voor horecagelegenheden om toe te passen om zo uw gasten meer comfort te kunnen bieden en uw terras gedurende het jaar optimaal te benutten.


Windscherm

In de zon en uit de wind. Dat zijn toch wel de voornaamste eigenschappen van een windscherm. Ideaal voor uw balkon of (horeca-)terras, zodat u óf uw gasten zolang mogelijk kunnen genieten van het buitenleven.

Er zijn vaste en verplaatsbare windschermen. 

 

Windscherm Biarritz

 

Dit windscherm kan worden vastgezet d.m.v. een pin in de grond, middels een voetplaat, rechtstreeks op de grond óf verrijdbaar op wieltjes. Een zeer veelzijdig scherm welke u kunt koppelen, zodat u zelf de gewenste afmeting van uw windvrije terras of balkon kan bepalen. De Biarritz kan gekoppeld worden met de Tarifa schutting, zodat u een afscheiding van glas en aluminium planken kan creëren. Maar het is ook mogelijk om de zijkant van uw terrasoverkapping af te sluiten met het Biarritz windscherm. 

Windscherm Lüderitz

 

Met dit windscherm bepaald u zelf de windsterkte. De kracht van dit scherm is dat u deze kan in- en uitschuiven door middel van de ingebouwde motor met afstandsbediening. Op een zomerse dag een verkoelend briesje en in het najaar uit de wind genieten van het herfstzonnetje. Dit windscherm is, in tegenstelling tot de Biarritz, niet verplaatsbaar. Dit windscherm kunt u koppelen, zodat u zelf de gewenste afmeting van uw windvrije (horeca-)terras of balkon kan bepalen. Kortom ideaal als terrasafscheiding, tegen een balustrade op het balkon en als afdichting van een terrasoverkapping of horecagelegenheid.

Download
Download hier de brochure
Solis assortiment
leaflet_windschermen_en_schuttingennl.pd
Adobe Acrobat document 9.7 MB


Combinatiemogelijkheden

horeca zonwering, horecaterras, windscherm horeca, windscherm, tuinafscheiding, schutting, solis, zonwering, overkapping, buitenleven, tuin, terras, balkon,

Wij bieden u, naast aluminium schuttingen en windschermen, een compleet assortiment buitenleven producten. Vele producten, zoals overkappingen en lamellendaken zijn bijpassend. U kunt dit zelfs uitbreiden met bloem- en vijverbakken. Daarmee creëert u een unieke eigen sfeer en profiteert u van de onderhoudsvrije eigenschappen. 

 

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvend adviesgesprek in de showroom. Naar aanleiding van dit gesprek ontvangt u een uitgebreide prijsindicatie en kunnen we, indien gewenst, een vrijblijvende inmeet-/adviesafspraak bij u op locatie inplannen om te komen tot een offerte op maat!