Jaloezieën

Met een jaloezie behoudt u vrij zicht, maar bepaalt u zelf de lichtinval. Horizontale jaloezieën zijn mede daardoor een praktische oplossing, ook vanwege het privacy-effect. Of u nu een industriële, landelijke of moderne woonstijl heeft er is altijd wel een kleur- en/of materiaalvariatie die past. Onze jaloezieën worden volledig op maat gemaakt. Wenst u een jaloezie uit één breedte, zodat er geen ontsierende onderbreking is? Het oppervlaktebereik is zeer groot, maar u kunt er ook voor kiezen om twee jaloezieën in één cassette uit te voeren. En wat te denken van het speciale Smartfit frame dat eenvoudig op het kozijn geklikt wordt, zodat boren en schroeven overbodig is.


raamdecoratie, binnenzonwering, shutters, houten jaloezie, jaloezieën, raambekleding, solis zonwering, verano

Houten jaloezieën

 

Hout brengt een natuurlijke, warme sfeer. De houten jaloezieën zijn afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en dragen de FCS certificering.

 

U heeft de keuze uit een lamel van 50 of 65 mm. De lamellen van 65 mm zijn een uitstekend alternatief als u een fan bent van shutters. De lamelbreedte is namelijk gelijk aan die van shutters, maar u heeft geen scharnierende panelen.

 

De collectie houten jaloezieën bevat verschillende kleuren en houtsoorten zoals mahonie en eikenhout. Combineer uw product met één van de ladderbandkleuren in diverse afmetingen of kies enkel voor een ladderkoord. Uiteraard heeft u ook een ruime keuze in bedieningsmogelijkheden van handbediend tot elektrisch. 

 

Samenvatting
 • Behoudt van (uit-)zicht
 • Maatwerk; óók voor ramen met schuine zijdes
 • Handmatig of elektrische bediening
 • Vele kleuruitvoeringen
 • Alternatief voor shutters

raamdecoratie, binnenzonwering, aluminium jaloezie, jaloezieën, raambekleding, solis zonwering, verano

Aluminium jaloezieën

 

Met een aluminium jaloezie reguleert u niet alleen de lichtinval en mate van privacy, maar profiteert u ook van een uitstekende isolerende werking, doordat het product in gesloten stand de zon weerkaatst, waardoor het binnen heerlijk koel en donker blijft.

 

U heeft de keuze uit lamellen van 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Daarnaast is er een uitgebreide collectie lamelkleuren volgens de trends van nu al dan niet in combinatie met ladderband.

Geïnteresseerd in jaloezieën voor buiten? Kijk dan hier.

 

Samenvatting:

 • Geschikt voor grote oppervlakten
 • Maatwerk; óók voor schuine zijdes en draaikiepramen
 • Geschikt voor vochtige ruimten
 • Handmatig of elektrische bediening
 • Vele kleuruitvoeringen
 • Toepasbaar met Smartfit systeem

 


smartfit; raamdecoratie zonder boren; raamdecoratie draai-kiep ramen; raambekleden kantelraam; smartfit jaloezie; solis; raamdecoratie amsterdam

Geen boor- en schroefgaten

 

De aluminium jaloezieën met een lamelafmeting van 16 of 25 mm zijn geschikt voor het Smartfit profiel van Verano®. Geen boor- en schroefgaten meer, maar op eenvoudige wijze met behulp van L-vormige steuntjes wordt het profiel op het kozijn vastgezet. 

Een andere mogelijkheid om het profiel te bevestigen is door middel van een magneetstrip. 


schuine ramen; raamdecoratie schuin raam; jaloezieën; zwarte jaloezieën; raambekleding; raambekleding schuine ramen; solis

Maatwerk voor schuine ramen

 

 

Een schuine raampartij kan worden voorzien van zogeheten trapeze jaloezieën. Of er nu sprake is van één of twee schuine zijden, beiden is mogelijk.

 

De trapeze jaloezieën zijn uit te voeren met houten en aluminium lamellen.

 

Een alternatief voor schuine raambekleding zijn verticale lamellen.

 

 

Kindveiligheid installatie jaloezieën

 

 

Raamdecoratie in woonhuizen en publieke gebouwen dient aan de veiligheidsvoorschriften van de Europese Commissie te voldoen. In omgevingen waar het niet vanzelfsprekend is dat er kinderen tussen de 0 en 42 maanden aanwezig zijn, hoeft de raamdecoratie niet aan de standaard te voldoen.

 

Denk hierbij aan kantoren, fabrieken en laboratoria. Als het niet zeker is, wordt er altijd vanuit gegaan dat het product gebruikt gaat worden in een omgeving waar kinderen zich kunnen bevinden. 

 

Voor Verano®, specialist in raamdecoratie, is kindveiligheid topprioriteit. Daar zijn wij als dealer zeer content mee. Zodoende informeren wij u graag. Wenst u meer informatie? Kijk dan hier.

 

 

 

 

 


Download
Aluminium en houten jaloezieën collectie
Collectiebrochure-jaloezieën.pdf
Adobe Acrobat document 10.5 MB
Download
Draadloze bediening van Raamdecoratie.pd
Adobe Acrobat document 8.7 MB