Zomeractie
Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en maak je klaar voor een mooi seizoen en geniet langer van het buitenleven seizoen.

Vacature Marketing Specialist
🌟 Klaar voor een Sprankelende Toekomst bij Solis? 🌟 Ben jij op zoek naar een kans om jouw passie voor marketing te combineren met een rol vol uitdaging en groeimogelijkheden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Als Marketing Specialist en Toekomstig Marketing Manager bij Solis, krijg je de kans om ons merk naar nieuwe hoogten te brengen en onze positie in de markt te versterken.

Vacature Commerciël medewerker binnendienst
🌟 Word jij onze nieuwe collega? 🌟 Ben jij klaar om deel uit te maken van een dynamisch team dat gedreven wordt door innovatie en klantgerichtheid? Als jij een passie hebt voor techniek en een commerciële drive, dan zijn wij op zoek naar jou! Sluit je aan bij ons team en werk samen aan het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten, terwijl je jouw carrière naar nieuwe hoogten tilt. Solliciteer vandaag nog en laat ons jouw nieuwe avontuur beginnen! 🚀

Vacature junior (allround) monteur
Het gevoel dat je 'part of the family' bent en naast standaard klussen ook echt maatwerk (op-)leveren. Een rijtjeswoning is namelijk wel wat anders dan een grachtenpand bijvoorbeeld. Wij zoeken een gemotiveerd (aanstormend) monteur voor 36-38 uur per week. Nieuwsgierig? Bekijk dan snel de volledige omschrijving.

Vacature medewerker specialistische reiniging & onderhoud
Het gevoel dat je 'part of the family' bent en altijd iets moois opleveren waar mensen blij van worden! Wij zoeken een gemotiveerd collega reiniging & onderhoud voor 30-38 uur per week. Nieuwsgierig? Bekijk dan snel de volledige omschrijving.

Stagiair(e) commercieel medewerker
Zoek jij een uitdagende stageplaats met uitstekende begeleiding? Wij bieden je een stageplaats in Diemen (goed bereikbaar met het OV) en jij krijgt de kans alle facetten van een commercieel medewerker te leren; bagage die je voor de rest van je loopbaan mee kan nemen! Wij zijn een jong, ambitieus & klein bedrijf. Ideaal voor iemand die van persoonlijke aandacht houdt. We zoeken een enthousiaste en gedreven stagiair(e). Bekijk hier de gehele omschrijving.

Vacature monteur ZZP
Wij zijn op zoek naar ZZP-ers in de zonwering / (technische) bouw. Wil jij een relatie met ons opbouwen en op freelance basis onderdeel zijn van ons team? Wij zijn op zoek naar betrokken partners die we kunnen toevoegen aan onze poule.

Red Dot Product design award winnaar vanaf nu te bezichtigen in onze showroom. Een uniek en mooi vormgegeven systeem dat bescherming biedt tegen zon én regen! Uitermate goed bestand tegen wind en uitstekend geschikt voor liefhebbers van design en strakke vormgeving.

Waar staan wij voor als bedrijf en wat vinden wij belangrijk. Geen algemene containerbegrippen, maar een heldere omschrijving van onze kernwaarden. Wat mag u van ons verwachten óf wat juist niet? Helder, simpel en transparant.

Een rolluik draagt bij aan een verhoogd gevoel van veiligheid. U sluit hiermee ramen en deuren af en als bijkomstigheid is de woning goed geïsoleerd. Maar ook in geval van calamiteit in de woning is het belangrijk dat, omwille van de veiligheid van de bewoners, de woning snel kan worden verlaten en rolluiken de doorgang niet blokkeren. Daarom is deze blog speciale aandacht voor brandveiligheid in combinatie met rolluiken.

Meer weergeven