Vacature monteur ZZP

Werken met A-kwaliteit producten, leuke afwisselende klussen én fijne collega's.

Monteur op ZZP basis

Wij zoeken een gemotiveerde (zonwerings-)monteur om toe te voegen aan onze poule. We zijn maar een klein bedrijf dus hoeven we niet te beschikken over een hele grote poule, maar we vinden het wel belangrijk om te werken met een aantal vaste contacten op basis van respect en vertrouwen. 

Je beschikt uiteraard over twee rechterhanden en je hebt een achtergrond en/of affiniteit met (elektro-)techniek/bouw.

Je hebt een positieve instelling, vriendelijke lach en beschikt over uitstekende sociale vaardigheden.

Tenslotte schijnt bij ons altijd de zon!  Wij willen dat onze klanten ook stralen en blij worden van het gehele traject van A t/m Z.

 

Persoonlijke aandacht en maatwerk vinden wij zeer belangrijk. Zie ook onze kernwaarden, waarin we meer vertellen over onze aanpak en werkwijze. Niet alleen naar klanten vinden wij persoonlijke aandacht en maatwerk belangrijk, maar ook naar jou! 

Herken jij je in onderstaand profiel?

 • Technisch inzicht met eventueel een opleiding elektro- of installatietechniek op zak
 • Communicatief vaardig én sociaal
 • Flexibel en representatief
 • Geen hoogtevrees
 • Fysiek sterk
 • Oplossingsgericht
 • Rijbewijs B is een pré, maar geen vereiste
 • VCA diploma is een pré, maar geen vereiste

Werken bij/met Solis zonwering

Hoe ziet een werkdag eruit?

Omstreeks 08.00 uur spreken we af op onze werkplaats in Amsterdam. We drinken een bak koffie, nemen de dagplanning door, laden de spullen in en rijden vervolgens met z'n tweeën naar de klant.

Aangekomen bij de klant nemen Piet of Frank altijd nog een keer de opdracht door om misverstanden te voorkomen. Vervolgens gaan we op afgesproken wijze aan de slag met de montage van het betreffende product.

 

De montagewerkzaamheden zijn zeer afwisselend. De ene keer monteren we één of meerdere rolluiken; de andere dag hangen we een scherm op van 6 meter óf bouwen een overkapping. De locaties wisselen ook sterk, maar veelal binnen een straal 20 km vanaf onze werkplaats. We werken zowel voor particulieren als bedrijven.

 

Doorgaans eindigt een werkdag om 16.30 / 17.00 uur, maar het kan ook gebeuren dat dit eerder of later is. We proberen niet voor 08.00 uur en na 17.00 uur bij klanten aan het werk te zijn. Enkel als de situatie hierom vraagt. 

Wat bieden wij?

- Passende, marktconforme, vergoeding

- Werken bij een informeel, toch professioneel, bedrijf 

- (Product-)trainingen

- Werkkleding

- Een gezellige sfeer (vrijdagmiddagborrel en de nodige uitjes mogen niet ontbreken)

Interesse?

Sollicitatieprocedure

Motivatie is ons inziens het 'sleutelwoord'.

Daarom horen wij graag 'persoonlijk' van jou waarom jij geschikt bent voor deze functie.

Uiteraard willen we voor de volledigheid wel wat gegevens van je ontvangen.

Je kan je C.V. en eventuele motivatie sturen naar sollicitatie@soliszon.nl; liever per telefoon of eerst wat meer informatie? Bel dan 020 3311039 en vraag naar Michelle Stuij

 

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE IS NIET GEWENST

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Leon van der Want (donderdag, 24 augustus 2023 20:25)

  Geachte heer/mevrouw,

  Ik kwam jullie vacature tegen op de vacaturebank en zag dat jullie op zoek zijn naar het vinden van een geschikte kandidaat voor uw organisatie.

  Graag zou ik jullie mijn werving en selectie dienst willen aanbieden, om jullie te helpen naar het vinden van een geschikte medewerker voor uw bedrijf. Wij werven voor Vaste banen, maar ook voor Zzp opdrachten.

  Werving en selectie is niets anders dan het uit handen geven van de sollicitatie procedure aan VDW Techniek & Onderhoud, maar u neemt zelf de medewerker in dienst!

  U kiest bijvoorbeeld voor deze procedure als u zelf geen tijd heeft voor het uitzetten van de vacature, het reageren op vragen van sollicitanten, het beantwoorden van de vele e-mails in uw inbox en de selectie maken uit alle binnen gekomen reacties.

  U schakelt VDW Techniek & Onderhoud in voor het recruiten van uw medewerker! U betaald hier hiervoor een afgesproken Werving en- Selectie fee.

  U betaald pas zodra een kandidaat een arbeidsovereenkomst of een modelovereenkomst met de opdrachtgever heeft gesloten, per de datum van indiensttreding.

  Nou heb ik op dit moment beschikbaar.

  - Leidinggevende Zonneweringen.
  - Salaris indicatie: €4100,-
  - Bezit van vast dienst verband.
  - Auto van de zaak


  Bent u geïnteresseerd en benieuwd naar onze algemene voorwaarde kunt u contact met mij opnemen.

  Met vriendelijke groet,

  VDW Techniek & Onderhoud