Buitenjaloezie: design voor levendige architectuur

buitenjaloezie, soliszon, zonwering amsterdam, zonwering haarlemmermeer, zonwering haarlem, jaloezieën, licht, architectuur, gevel, villa

Solis heeft een nieuw product toegevoegd aan het assortiment buitenzonwering: de buitenjaloezie van Alukon.

 

Om een aangenaam leefklimaat te scheppen moeten in de loop van de dag veranderende lichtverhoudingen worden aangepast aan de individuele eisen van de bewoners. Licht heeft immers een grote invloed op onze gemoedstoestand. Met de uitwendig gemonteerde jaloezieën kunt u naar wens het daglicht reguleren en profiteert u, door de reflectie van de lamellen, eveneens van zonwerende eigenschappen.

Dit product leent zich uitstekend voor een levendige architectuur zoals kantoorgebouwen en strak vormgegeven villa's. Indien gewenst kunt u de buitenjaloezie voorzien van geïntegreerde insectenwering.

 

Laat u inspireren op de pagina 'buitenjaloezieën' of neem contact op voor het maken van een vrijblijvend adviesgesprek op locatie.

 


Wenst u graag persoonlijk contact?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk.

Of u nu aanvullende vragen heeft, een vrijblijvend adviesgesprek wilt aanvragen óf direct een prijsopgave wenst te ontvangen; wij staan u graag te woord! Neem contact op middels 020 331 1039 óf laat uw telefoonnummer achter en Michelle neemt, binnen twee werkdagen, contact met u op.