Stagiair(e) commercieel medewerker

Optimale begeleiding, uitdaging en kansen

MBO niveau-3 opleiding Commercieel medewerker

Wij zoeken een gemotiveerde, enthousiaste stagiair(e) voor de binnendienst.

Je bent van nature welbespraakt, hebt een positieve instelling, vriendelijke lach en beschikt over uitstekende sociale vaardigheden. Tenslotte schijnt bij ons altijd de zon!  Wij willen dat onze klanten stralen en blij worden van het gehele traject van A t/m Z. Wil jij hieraan bijdragen?

 

Persoonlijke aandacht en maatwerk vinden wij zeer belangrijk. Zie ook onze kernwaarden, waarin we meer vertellen over onze aanpak en werkwijze. Niet alleen naar klanten toe vinden wij persoonlijke aandacht en maatwerk belangrijk, maar ook naar jou! Daarom is het ons streven om jou zo goed mogelijk te begeleiden, waardoor jij alle kneepjes van een commercieel medewerker leert en wij gebaat zijn bij jouw inzet. Een win-win situatie dus.

Wie zijn wij?

Wij zijn Piet en Michelle; eigenaren van een klein ambitieus bedrijf: Solis. Wij leveren en plaatsen zonweringsproducten, raamdecoratie en overkappingen (neem gerust een kijkje op de website). We onderscheiden ons door het maatwerk dat we leveren en het persoonlijke contact. Wij nemen nog echt de tijd voor onze klanten. We denken groots, maar willen ook klein blijven. We werken met een paar vaste mensen welke wij inhuren en daarnaast zijn we op dit moment in gesprekken met aankomend monteurs voor een vast dienstverband.  

 

Michelle zal je uitstekend begeleiden. Met haar loopbaankennis in functies als management assistent, office manager, senior project coördinator en mede-eigenaar van Solis kan ze je alles leren over het vak. Denk hierbij aan het beantwoorden van de telefoon, het ontvangen van gasten in onze showroom, uitwerken van prijsindicatie/offertes, bijhouden / registeren van voorraadbeheer en klantenbestand. Maar ook de website en sociale media onderhouden is onderdeel van jouw veelzijdige stage als commercieel medewerker. Je bent eigenlijk een duizendpoot en zo is voor jou geen dag hetzelfde. 

Herken jij je in onderstaand profiel?

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal zowel schriftelijk als mondeling
  • Representatief
  • Gedreven en ambitieus
  • BBL opleiding is een pré, maar ook BOL opleidingskandidaten kunnen zich aanmelden
  • Je bent minimaal 3 maanden beschikbaar

Wat bieden wij?

- passende beloning naast de stagevergoeding

- ruimte voor zelfstandigheid

- werken bij een informeel, toch professioneel, bedrijf 

- ruimte om met ons mee te groeien en je betrokken te voelen

- een gezellige sfeer (vrijdagmiddagborrel (óf sapje) samen met onze gezellige buren en collega's)

- mogelijkheid tot een vaste aanstelling

Sollicitatieprocedure

Motivatie is ons inziens het 'sleutelwoord'.

Daarom horen wij graag 'persoonlijk' van jou waarom jij geschikt bent voor deze stageplaats.

Je mag je motivatie kenbaar maken op de manier welke jij prettig vindt; dit kan per telefoon of e-mail.

Uiteraard willen we voor de volledigheid wel wat gegevens van je ontvangen.

Je kan je C.V. en eventuele motivatie sturen naar sollicitatie@soliszon.nl; liever per telefoon of eerst wat meer informatie? Bel dan 020 3311039 en vraag naar Michelle Stuij

 

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE IS NIET GEWENST

Reactie schrijven

Commentaren: 0