Vouwgordijnen

Vouwgordijnen zijn echte sfeermakers, functioneel én in een handomdraai bepaald u zelf de mate van privacy.

Er is een ruime collectie polyester stoffen, katoenen stoffen en een combinatie van beide vezels. 


raamdecoratie, binnenzonwering, vouwgordijnen, gordijnen, raambekleding, solis zonwering, verano, raamdecoratie amsterdam

Vouwgordijnen

 

Vouwgordijnen kennen een prettige lichtfiltering en geven het interieur een warme uitstraling. Standaard bevinden de baleinen zich aan de achterkant, maar voor een sprekender uiterlijk is het ook mogelijk de baleinen aan voorzijde toe te passen. Tevens kunt u optioneel kiezen voor een halve óf hele volant.

 

Er is een uitgebreide collectie trendkleuren.

 

Samenvatting:

 

  • Geschikt voor vaste ramen
  • Maximale maat breedte 4000 x 1600 mm (b x h)
  • Maximale maat hoogte 2600 x 2600 mm (b x h)
  • Handmatig of elektrische bediening
  • Vele kleuruitvoeringen
  • Katoen of combinatie van katoen en polyester

Raamdecoratie in woonhuizen en publieke gebouwen dient aan de veiligheidsvoorschriften van de Europese Commissie te voldoen. In omgevingen waar het niet vanzelfsprekend is dat er kinderen tussen de 0 en 42 maanden aanwezig zijn, hoeft de raamdecoratie niet aan de standaard te voldoen. Denk hierbij aan kantoren, fabrieken en laboratoria. Als het niet zeker is, wordt er altijd vanuit gegaan dat het product gebruikt gaat worden in een omgeving waar kinderen zich kunnen bevinden. Voor Verano®, specialist in raamdecoratie, is kindveiligheid topprioriteit. Daar zijn wij als dealer zeer content mee. Zodoende informeren wij u graag. Wenst u meer informatie? Kijk dan hier.