Interieurinspiratie

Steeds meer zien we dat buiten naar binnen wordt gehaald en/of andersom. We creëren hiermee meer ruimte en eenheid. Smaken verschillen en daarom is het ook belangrijk om vooral je eigen smaak te behartigen. Kijk vooral naar wat jij mooi vindt!

 

Een beetje inspiratie kan geen kwaad, dus zodoende delen we graag één van de trend van het najaar van 2018!

 

Je ziet veel geel-tinten terugkomen. Mosterdgeel, honinggeel, okergeel én voor de gewaagde types kanariegeel. Deze kleuren zorgen er in ieder geval voor dat de druilerige en donkere dagen een stuk vrolijker worden.

 

Combineer je geeltinten met trends uit de jaren '70 en voeg er een vleugje goud aan toe. Denk hierbij aan retro vormen, oude meubels en fijne warme stoffen. Combineer dit alles met een beetje urban jungle voor de ultieme sfeer!

Raamdecoratie

Combineer je stijl met één van onze raamdecoratieproducten van Verano.

 

Denk hierbij aan houten jaloezieën met een lamelbreedte van 50 of 70 mm en een brede ladderband van 25 of 38 mm.

 

Alle raamdecoratieproducten van Verano worden op maat gemaakt.

 

Inmeten en advies is geheel vrijblijvend en de montage is inbegrepen.

 

Meer informatie? Neem contact op.


Buitenzonwering

Om je stijl helemaal af te maken is het mogelijk om je huidige doek te laten vervangen in een bijpassende doekkleur naar keuze. Heb je nog geen buitenzonwering en wil je hinderlijk zonlicht weren, je interieur beschermen en de warmte reduceren binnenshuis? Kijk dan eens op de pagina zonwering om inspiratie op te doen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0