Actie Rolluiken Solar

Geldig van 20 september t/m 17 oktober 2021

 

korting op een solar motor

Bij aanschaf van een Verano® rolluik V010, V020 en RV40

brel, solar, solis, rolluikactie, rolluik aanbieding, verano

Rolluiken bieden veel voordelen. De isolerende werking van rolluiken helpt bij het reguleren van het binnenklimaat.

 

’s Zomers houd u de warmte gemakkelijker buiten en ’s winters juist binnen. Het is comfortabel en geeft een goede nachtrust door de verduisterende en de geluidswerende eigenschappen. Daarnaast zorgt het voor extra veiligheid in uw woning omdat de lamellen nauwelijks te forceren zijn.

 

De rolluiken van Verano zijn verkrijgbaar in een aantal kleuren. Tijdelijk ontvangt u bij aanschaf van typen V010, V020 en RV40 een korting van € 30,00 op de speciale solar motor.

 

Bekijk hier de digitale brochure.


Hoe werkt deze actie?

  • Orders dienen definitief geplaatst te worden binnen de actieperiode (20 september t/m 17 oktober 2021*)
  • De actie is alléén geldig op de V010 Space, V020 Elegant, RV40 i.c.m. Brel solar motor
  • Uitvoering enkel in één van de standaard profielkleuren zoals opgenomen in digitale brochure
  • Een wand-, handzender is niet inbegrepen, deze dient u apart te bestellen
  • Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties
  • Bij verschil in interpretatie van de actie en/of de actievoorwaarden is de interpretatie van Solis leidend
  • U ontvangt € 30,00 korting op de adviesverkoopprijs van de Brel Solar motor bij aankoop van een V010, V020 of RV40 rolluik
  • De levertijd gaat in vanaf het moment dat de aanbetaling c.q. order is ontvangen

* Een order is definitief geplaatst indien de aanbetaling is voldaan 


Werkwijze

Om de verwachtingen helder te hebben lichten wij graag onze werkwijze aan u toe. Houdt hier rekening mee bij eventuele deelname aan de actie.

 

Indien u geïnteresseerd bent in dit type rolluik dan horen wij dat graag per telefoon, via het contactformulier of e-mail . Graag ontvangen wij daarbij de gewenste maten (eventueel aangevuld met een foto). U ontvangt vervolgens binnen vijf werkdagen een prijsindicatie. Een bezoek aan de showroom, mét of zonder afspraak, is ook mogelijk. Zie de openingstijden op de contactpagina.

 

Naar aanleiding van de prijsindicatie kunt u een vrijblijvende inmeetafspraak met onze adviseur maken. Doorgaans duurt deze afspraak circa 30 minuten. De kleurenstalen worden meegebracht en de details worden met u besproken. Vervolgens ontvangt u zo spoedig mogelijk (uiterlijk drie werkdagen) de offerte op maat. Indien u akkoord bent met de offerte ontvangt u een aanbetalingsfactuur en wordt uw order direct na ontvangst aanbetaling vrijgegeven voor productie. De algemene voorwaarden én actievoorwaarden op deze pagina zijn van toepassing.

Wij ontzorgen en stellen u als klant centraal. Mede door de omvang van ons kleine familiebedrijf en onze filosofie kunnen wij uitstekende service en maatwerk verlenen. Zodoende werken wij dan ook enkel binnen een straal van 20 km vanaf onze werkplaats/showroom.  In onze kernwaarden kunt u lezen wat u precies van ons mag verwachten.


Persoonlijk contact?

Wij vinden persoonlijke aandacht belangrijk.

Of u nu aanvullende vragen heeft óf direct een prijsopgave wenst te ontvangen; wij staan u graag te woord! Neem contact op middels 020 331 1039 óf laat uw telefoonnummer achter en Michelle neemt, binnen vijf werkdagen, contact met u op.Download
Brochure Verano rolluiken actie
Actie brochure rolluik.pdf
Adobe Acrobat document 2.4 MB

Reactie schrijven

Commentaren: 0