Invloed van Covid-19 virus op communicatie en levering

Wij informeren u via deze weg over opgelopen vertraging in onze communicatie én een branche overstijgend probleem. 

Als gevolg van de sterk groeiende vraag naar zonwering ontvangen wij dagelijks veel mails, telefoontjes, bezoeken en Whats App berichten. Helaas merken wij dat de responstermijn van vijf werkdagen, door de groeiende vraag, niet altijd haalbaar is.

 

Daarnaast willen wij u via deze weg informeren over een logistieke uitdaging bij Somfy (leverancier van motoren voor zonweringstoepassingen). Als gevolg hiervan zijn met name motoren van terrasschermen, uitvalschermen en verandazonwering nu niet voldoende voorradig. De overige producten en type motoren vormen geen probleem! We onderzoeken momenteel, samen met onze leveranciers, of een ander merk/type motor een geschikt (kwalitatief) alternatief is.

 

Wat betekent dit voor u:

  • Indien u een prijsindicatie voor een elektrisch terrasschermen (knikarm), uitvalscherm, verandazonwering óf motorreparatie heeft aangevraagd zullen wij u deze verstrekken zodra zicht is op de productie en levertijd;

 

  • Indien u een prijsindicatie, offerte, opdrachtbevestiging en/of ander contactverzoek van ons verwacht voor één van de overige productgroepen (rolluiken, overkappingen, screens, horren e.d.) duurt dit langer dan gebruikelijk en vragen wij u om geduld en begrip;

 

  • Reeds geplaatste orders van terras-, uitvalschermen en verandazonwering zullen veelal een langere levertijd hebben. Klanten worden hierover persoonlijk, per e-mail, over geïnformeerd.

 

Wij zijn een kleine onderneming en wij vinden het belangrijk om met aandacht en kwaliteit onze werkzaamheden te verrichten en eerlijk te zijn in onze communicatie, advies en verwachtingen. Zodoende dat wij ervoor gekozen hebben een ieder proactief in kennis te stellen over de huidige situatie welke kenmerkend is voor de gehele branche.

 

Normaliter ligt onze kracht onder andere in de snelheid en professionaliteit van reageren. Desondanks zijn wij van mening dat wij u hiermee kenbaar maken hoe belangrijk wij het vinden om transparant te zijn. Dit is ook terug te zien in de mooie reviews welke wij van bestaande klanten hebben mogen ontvangen.

 

Wij hopen op uw begrip voor deze vreemde situatie.

De voorzorgsmaatregelen, welke wij treffen, in het kader van veilig en gezond werken blijven nog steeds van kracht.

U vindt de voorzorgsmaatregelen hier.

 

 

Zonnige groet,

 

 

Piet en Michelle Stuij

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Annette Mevis (donderdag, 16 juli 2020 09:56)

    Dank voor deze informatie, nu begrijp ik het.