Vacature medewerk(st)er binnendienst 16-24 uur

Klein team, korte lijnen en aandacht voor elkaar

Veelzijdige parttime duizendpoot gezocht

Wij zoeken een gemotiveerde collega voor de binnendienst.  

Je hebt een positieve instelling, je bent zeer precies in datgene wat je doet, je beschikt over een vriendelijke lach en over uitstekende sociale vaardigheden. Tenslotte schijnt bij ons altijd de zon!  Wij willen dat onze klanten stralen en blij worden van het gehele traject van A t/m Z.

 

Persoonlijke aandacht en maatwerk vinden wij zeer belangrijk. Zie ook onze kernwaarden, waarin we meer vertellen over onze aanpak en werkwijze. Niet alleen naar klanten vinden wij persoonlijke aandacht en maatwerk belangrijk, maar ook naar jou! 

Mogelijkheden voor (persoonlijke) groei

Wij zijn een klein ambitieus bedrijf. Denken groots, maar willen ook klein blijven. Dat klinkt als een uitdaging, maar die uitdaging gaan wij graag samen met jou en onze vaste medewerker buitendienst aan! Het is dus nú een goed moment om je bij ons aan te sluiten en samen met ons te groeien naar een nog breder begrip in de regio!

 

Michelle is mede-eigenaresse én jouw directe collega. Zij zal je wegwijs maken in onze werkwijze, de producten en meer. In eerste instantie is het vooral de bedoeling dat je Michelle ondersteunt in het opstellen van prijsindicaties en offertes én het beantwoorden van de telefoon, mail en What's App. Via deze kanalen zorg jij ervoor de klantbehoefte helder is en weet je, door middel van het stellen van gerichte vragen, dit te vertalen naar passend advies.

We streven ernaar dat je uiteindelijk zelfstandig offertes opstelt én verstuurt, prospects, klanten en relaties inhoudelijk te woord staat, de planning en benodigde middelen verzorgt; kortom je regelt het gehele proces van a t/m z.

Herken jij je in onderstaand profiel?

 • Communicatief vaardig én representatief
 • Organiseren en gestructureerd werken is jou op het lijf geschreven
 • Oplossingsgericht en flexibel
 • Affiniteit met onze producten en/of techniek 
 • Je durft initiatieven te nemen
 • Je wordt enthousiast van het adviseren en helpen van prospects 
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal 
 • Beheersing van Engelse en Duitse taal is een pré
 • Minimaal één tot drie jaar aantoonbare relevante werkervaring 
 • 16 uur per week, met mogelijke uitbreiding naar 24 uur, beschikbaar op één van de volgende combinatiedagen:
  • Beschikbaar op maandag én woensdag
  • Beschikbaar op maandag én vrijdag 
  • Beschikbaar op woensdag én vrijdag

Werken bij Solis zonwering

Hoe ziet een werkdag eruit?

De werkdag start om 08.30 uur op ons kantoor annex werkplaats en showroom te Amsterdam. Doorgaans zijn Piet en Frank (buitendienst) al om 08.00 uur aanwezig om gezamenlijk een bak koffie te drinken alvorens de werkdag begint.

 

Tussen 08.30 - 10.00 uur kunnen wij, voordat de telefoon gaat, de prioriteiten van de dag doornemen en de werkzaamheden / taken verdelen. 

 

Je houdt je bezig met het opstellen van prijsindicaties, offertes, coderen en boeken van facturen, bestellen van producten en onderdelen, het ontvangen, sorteren en beantwoorden van de mail, plannen van inmeet- en montageafspraken en niet geheel onbelangrijk het beantwoorden van de telefoon!

 

Daarnaast is er sprake van (tijdelijke) projecten zoals bijvoorbeeld het inrichten van ons verkoopsysteem. Denk hierbij aan het aanmaken van nieuwe relaties en producten in de database. Maar ook het onderhouden van de website en sociale media kanalen behoort tot de werkzaamheden. Zodoende de titel 'veelzijdige parttime duizendpoot gezocht'

 

Het is belangrijk dat je je flexibel kunt opstellen in een continue veranderende omgeving. Er kunnen zich situaties voordoen, waardoor de beoogde dagplanning anders ingevuld dient te worden. Daarnaast dien je je ervan bewust te zijn dat een jonge, professionele organisatie onderhevig is aan ontwikkelingen om de werkprocessen verbeteren. Dit betekent dat je niet op alle fronten in een gespreid bed terecht zal komen. We zoeken iemand die het dan ook echt leuk vind om onderdeel te zijn van een bedrijf dat nog in de groei is. Er is daarbij voldoende ruimte voor eigen inbreng van ideeën en actieve betrokkenheid. 

 

Wat bieden wij?

- Salaris tussen de € 2.200,- en € 2.465,- gebaseerd op leeftijd en ervaring  (o.b.v. fulltime dienstverband)

- Reiskostenvergoeding tot maximaal 20 km enkele reis

- Werken bij een informeel, toch professioneel, bedrijf 

- Ruimte om met ons mee te groeien en je betrokken te voelen

- Een gezellige sfeer (vrijdagmiddagborrel en de nodige uitjes mogen niet ontbreken)

- Deelname pensioenregeling. Deze pensioenregeling is ondergebracht bij Pensioenfonds Metaal en Techniek (PMT)

- Per kalenderjaar 25 vakantiedagen berekend op basis van een fulltime dienstverband

"Enthousiast? Stuur je sollicitatie vóór 18 juni 2021 "

Sollicitatieprocedure

Motivatie is ons inziens het 'sleutelwoord'.

Daarom horen wij graag 'persoonlijk' van jou waarom jij geschikt bent voor deze functie.

Je kan je C.V. en motivatie sturen naar sollicitatie@soliszon.nl; vragen over de vacature of sollicitatieprocedure? Stuur een mail naar bovenstaand mailadres en Michelle Stuij zal spoedig contact met je opnemen.

 

 

Na de sluitingsdatum zullen wij uitgebreid de tijd nemen om iedere sollicitatie door te nemen en beantwoorden. Uiterlijk 21 juni ontvangen alle kandidaten een reactie van ons.

Zijn we gecharmeerd van je sollicitatie dan volgt een uitnodiging voor een eerste kennismaking met Michelle. Is het eerste contact voor beiden als prettig ervaren dan volgt een tweede gesprek met Piet en Michelle Stuij. Hierna volgt een arbeidsvoorwaardengesprek en kunnen we jou als collega van Solis welkom heten!

 

ACQUISITIE NAAR AANLEIDING VAN DEZE VACATURE IS NIET GEWENST

Reactie schrijven

Commentaren: 0