Voorzorgsmaatregelen Corona

We vinden het belangrijk om u te informeren over de maatregelen die wij treffen om het risico op besmetting en verspreiding van het virus te voorkomen.

 

 

Showroombezoek

Onze showroom is conform openingstijden geopend (zie hier de openingstijden). We verzoeken u vriendelijk de adviezen van het RIVM op te volgen. Desinfectiegel, handschoenen en mondmaskers zijn aanwezig. 

Gezien het feit dat onze showroom zich niet in een centrum bevindt en bezoekers doorgaans gericht een bezoek brengen ervaren wij dat het niet nodig is om bezoek op afspraak in te regelen.

De afstand onderling kan bewaard blijven. Indien er reeds een bezoeker aanwezig is kunt u rustig plaatsnemen en komen wij zo snel mogelijk bij u voor persoonlijk advies. Wij nemen nog echt de tijd voor onze (potentiële) klanten; iets wat in de huidige maatschappij niet meer vaak voorkomt.

 

Adviesgesprek / inmeten op locatie

Doorgaans maken we op basis van uw wensen en behoeften eerst een prijsindicatie op. Dit doen wij zeer volledig, zodat er achteraf zo min mogelijk verrassingen zijn. Naar aanleiding van telefonisch contact, mail en/of een bezoek aan de showroom brengen wij advies uit ten aanzien van uw wensen. Bij dit advies wordt een prijsindicatie verstrekt. Bij nadere interesse maken we, geheel vrijblijvend, een afspraak voor een bezoek aan huis / op locatie.

Bij het betreden van de locatie vragen wij u de dan geldende adviezen van het RIVM op te volgen. Uiteraard doen wij dit ook. Na een adviesgesprek op locatie ontvangt u binnen vijf werkdagen een offerte op maat.

 

Montage / installatie

Tijdens de montageafspraak geldt eveneens dat we u vragen de adviezen van het RIVM op te volgen, zoals wij dit uiteraard ook doen. Voor buitenproducten is dit gemakkelijker dan binnenproducten. We geven er de voorkeur aan om bij werkzaamheden binnen van te voren goed te overleggen omtrent het waarborgen van de richtlijnen en veiligheid.

 

Tot slot

Het is ons er alles aan gelegen om de richtlijnen van het RIVM op te volgen. We voelen ons verantwoordelijk naar onze klanten en daarnaast zult u begrijpen dat wij, als ondernemer, de risico's op besmetting willen voorkomen.

 

Vragen, opmerkingen en/of onduidelijkheden?

Neem gerust contact op via 020 3311039.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0