Voorzorgsmaatregelen Corona

We vinden het belangrijk om u te informeren over de maatregelen die wij treffen om het risico op besmetting en verspreiding van het virus te voorkomen. Deze maatregelen zijn onderhevig aan veranderingen door besluiten van de overheid en de adviezen van het RIVM.

 

 

Showroombezoek

Onze showroom is naar aanleiding van het landelijk genomen besluit op 14-12-2020 op dit moment gesloten voor publiek. Videobellen, op afspraak, behoort wel tot de mogelijkheden. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op om een afspraak te maken. Houdt er rekening mee dat we tussen 21 december en 3 januari gesloten zijn i.v.m. wintersluiting. Zie de pagina contact voor onze openingstijden en meer.

 

Adviesgesprek / inmeten op locatie

Doorgaans maken we op basis van uw wensen, behoeften en maten eerst een prijsindicatie op. Dit doen wij zeer volledig, zodat er achteraf zo min mogelijk verrassingen zijn. Naar aanleiding van telefonisch contact, mail, What's App en/of videobellen brengen wij advies uit ten aanzien van uw wensen. Bij dit advies wordt een prijsindicatie verstrekt. Bij nadere interesse maken we, geheel vrijblijvend, een afspraak voor een bezoek aan huis / op locatie.

Momenteel kunnen wij enkel inmeetafspraken maken indien dit producten betreft voor buitenshuis / wij de woning niet hoeven te betreden. Buiten kunnen wij u op 1,5 meter adviseren en de stalen tonen. Na een adviesgesprek op locatie ontvangt u binnen vijf werkdagen, per mail, een offerte op maat.

 

Montage / installatie

Volgens het protocol 'veilig samen doorwerken' kunnen installatiebedrijven gewoon doorwerken. Wel hebben wij in het kader van de veiligheid en gezondheid besloten dat raamdecoratieproducten, afhankelijk van de thuissituatie, momenteel niet worden gemonteerd. Buitenproducten vormen geen probleem. Desondanks dienen we bij buitenproducten doorgaans toch nog de woning of het pand te betreden om de elektrakabels aan te sluiten en weg te werken. In dat geval stemmen wij dit met u af, zodat de afstand goed bewaard kan blijven en we de risico's op besmetting beperken. Tijdens de montageafspraak geldt eveneens dat we u vragen de adviezen van het RIVM op te volgen, zoals wij dit uiteraard ook doen. Voor buitenproducten is dit gemakkelijker dan binnenproducten. We geven er de voorkeur aan om bij werkzaamheden binnen van te voren goed te overleggen omtrent het waarborgen van de richtlijnen en veiligheid.

 

Tot slot

Het is ons er alles aan gelegen om de richtlijnen van het RIVM op te volgen. We voelen ons verantwoordelijk naar onze klanten en daarnaast zult u begrijpen dat wij, als ondernemer, de risico's op besmetting willen voorkomen.

 

Vragen, opmerkingen en/of onduidelijkheden?

Neem gerust contact op via 020 3311039.

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0